31 Ekim 2009 Cumartesi

HALLOWEEN TATLISI ( Yalancı Tavuk Gögsü)


MALZEMELER:
  • 1 litre süt
  • 150 gr. tereyag
  • 1 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya

HAZIRLANMASI:
  • Tercihen teflon tencerede, tereyağı eritin.
  • Unu yağa ekleyip biraz kavurun, kalan malzemeleri de ekleyip yoğun bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin.
  • Ateşten alıp mikser ile 5 dakika karıştırın.
  • Dikdörtgen borcama döküp, soğuduktan sonra buzdolabına koyun.
  • Servis yapacağınız zaman isterseniz, günün anlam ve önemine uygun resimlerle tarçın ile süsleyin. Ben Halloween icin sevimli hayaletlerimi kullandım.

Afiyet olsun, Cadılar Bayramınız Kutlu Olsun...

1 yorum:

Ebru dedi ki...

Harika olmus hayaletler ya:) Eline saglik...