Hafta içi sabahları erken
çıktığım için, bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine birseyler sürüp yanında da
çayım idare ediyorum. Hafta sonları ise isteniyor farklı birseyler.
Bu hafta sonu yumurtayı katı haşladım (12 dakika), soğuk suyun altında soğuttuktan sonra kabuklarını soyup ortadan
ikiye kestim, minik bir tavada tereyağı eritip yumurtaları 'kesik kısımları alta
gelecek' şekilde tavaya koydum, üzerlerine de taze çekilmiş karabiber, deniz tuzu
veee pul biber...
Olmazsa olmazı; ekmeği tereyağına banarak yemek :)
Afiyet olsun.
5 yorum:
ekmeğimi koltuğumun altına alıp sana gelesim var :) ellerine sağlık
Asum çok güzel görünüyor çokta severim yumurtayi ama. Şuara yasak yasak bitince ilk isim olsun ellerine sağlık çok optum
aaaaaaaaaa ne kadar ilginç...
çok merak ettim, mutlaka deneyeceğim
Wow! Çok çekici görünüyor bu yumurtalar. Daha önce de görmüş ama deneyene kadar unutmuştum. İyi oldu hatırladığım. Kahvaltıya denenecekler listesine aldım. Ellerinize sağlık.
Buyurun beklerim :)
Yorum Gönder