17 Haziran 2013 Pazartesi

Ağzımızın tadı geri gelene kadar...


Uzun zamandır elim gitmiyor klavyenin tuşlarına, canım çekmiyor  tarifler denemeyi ve de paylaşmayı.  insanlarımız, canlarımız dayak, gaz, su yerken, benim burada yemek tarifleri paylaşabilmem mümkün değil.
 
Beni takip eden, “Nerelerdesiniz, merak ettik?“ diyen dostlarımdan özür diliyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum.
 
Türkiye'm huzur bulup, ağzımızın tadı geri gelene kadar... 
 
Kalın sağlıcakla!..
 
Sevgiler,
Asuman

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Kilometrelerce uzakta, buradakilerle aynı çarpan kalpler olması ne kadar güzel. Sizler, bizlerin yurtdışındaki seslerisiniz. Çağdaş, vatanperver yüzlerisiniz. Emel'i, sizi ve Şule'yi tesadüfen bulmuş olmaktan gurur duyuyorum. Teşekkürler.

seldanın mutfak defteri dedi ki...

Merhabalar canım,
Ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum hiç birşey paylaşmak içimden gelmiyor. İnşallah en kısa zamanda ağzımızın tadı geri gelir. Canım bloğunu severek takip ediyorum bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgiler,

lezzettabağı dedi ki...

Canım, arkadaşlar duygularımı düşüncelerimi zaten kaleme dökmüşler ne yazıkki ülkemizde yaşananlar hepimizin moralini sıfıra indirdi umarım en kısa zamanda mantıklı ve sağlıklı kararlar alınarak çözüme gidilir . bir yerlerde aynı düşünceye sahip vatan sevgisi taşıyan evlatlarının olması umudumuzu daha da artırıyor birlik beraberlik olma zamanıdır. sevgiyle sağlıkla kalın..

Çorba Tarifleri dedi ki...

iyi bir site teşekkürler.